naar hoofdtekst gaan

2114

Oorzaak

De papierinstellingen die zijn opgegeven bij het afdrukken komen niet overeen met de papiergegevens voor de bovenste invoer die op de printer zijn geregistreerd.

Opmerking

Als bijvoorbeeld de bij het afdrukken opgegeven papierinstellingen afwijken van de papiergegevens die op de printer voor de bovenste invoer zijn geregistreerd, wordt het volgende bericht weergegeven op het LCD-scherm van de printer.

  • Papierinstellingen opgegeven in het printerstuurprogramma tijdens het afdrukken:

    Papierformaat: A5

    Papiersoort: Normaal papier (Plain paper)

  • Papiergegevens voor de bovenste invoer geregistreerd op de printer:

    Papierformaat: A4

    Papiersoort: Normaal papier (Plain paper)

Wanneer u op de knop OK op de printer drukt, worden de papierinstellingen die zijn opgegeven tijdens het afdrukken weergegeven op het LCD-scherm.

Wat te doen

Selecteer Volgende (Next) met behulp van de knoppen links / rechts en druk op de knop OK op de printer om het onderstaande scherm weer te geven.

Selecteer de gewenste actie met behulp van de knoppen omhoog / omlaag en druk op de knop OK op de printer.

Opmerking

  • Mogelijk worden niet alle onderstaande opties weergegeven, afhankelijk van de instellingen.
Afdrukken met geplaatst papier. (Print with the loaded paper.)

Selecteer deze optie om op het geplaatste papier af te drukken met de papierinstellingen die zijn opgegeven tijdens het afdrukken.

Als het papierformaat dat bij het afdrukken is opgegeven bijvoorbeeld A5 is, en voor de bovenste invoer het papierformaat A4 op de printer is geregistreerd, selecteert u deze optie om met de A5-instelling af te drukken op in de bovenste invoer geplaatst A4-papier.

Vervang het papier en druk af (Replace the paper and print)

Selecteer deze optie om af te drukken als het papier in de bovenste invoer is vervangen.

Als het papierformaat dat bij het afdrukken is opgegeven bijvoorbeeld A5 is, en voor de bovenste invoer het papierformaat A4 op de printer is geregistreerd, selecteert u deze optie om af te drukken als het papier in de bovenste invoer is vervangen door A5-papier.

Na het vervangen van het papier en het sluiten van de klep over de invoersleuf verschijnt het registratiescherm voor papiergegevens voor de bovenste invoer. Registreer de papiergegevens op de printer op basis van het geplaatste papier.

Opmerking

Afdruk annul. (Cancel print)

Hiermee annuleert u het afdrukken.

Selecteer deze optie als u de papierinstellingen die u tijdens het afdrukken hebt ingesteld, wilt wijzigen. Wijzig de papierinstellingen en probeer opnieuw af te drukken.

Opmerking

  • Als u het bericht dat onjuist afdrukken voorkomt niet wilt weergeven, wijzigt u de instelling zoals hieronder wordt beschreven. Wanneer u het bericht negeert, gebruikt de printer de papierinstellingen die zijn opgegeven bij het afdrukken, ongeacht of het papier dat in de bovenste invoer is geplaatst, overeenkomt met de papierinstellingen.